„Atunci când nu mai avem ajutor de la oameni, Dumnezeu trimite pe Îngerul Său să ne ajute” – PS Emilian Crișanul

„Atunci când nu mai avem ajutor de la oameni, Dumnezeu trimite pe Îngerul Său să ne ajute în rezolvarea problemelor și încercărilor”, a spus duminică PS Emilian Crișanul în cuvântul adresat credincioșilor din Parohia Ortodoxă Sebiș I.

Preasfințitul Emilian a făcut referire la femeile mironosițe și a subliniat că acestea au fost răsplătite pentru fidelitatea, credința și jertfelnicia lor de Mântuitorul Iisus Hristos, prin faptul că în Ziua Învierii li S-a arătat lor prima dată.

Femeile mironosițe au fost întâmpinate de Domnul Hristos prin cuvintele: „Bucurați-vă”, în acest mod ele fiind vindecate de „grijă și neliniște”, a mai spus Părintele Episcop.

Răspunsurile liturgice au fost oferite de un grup de copii ai parohiei, îmbrăcați în costume populare.

La finalul slujbei, preotul paroh Beni Ioja a mulțumit Preasfinţiei Sale pentru slujire și binecuvântare.

Foto credit: Arhiepiscopia Aradului

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Ministerul Tineretului și Ministerul Educației promovează sportul în rândul elevilor. Ce competiţii organizează Biserica

Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Educației Naționale au aprobat un protocol de colaborare privind elaborarea, organizarea, coordonarea și monitorizarea „Programului național” pentru încurajarea participării preșcolarilor, elevilor și studenților la activități cu caracter sportiv.  Scopul…