ATOR Onești oferă meditații pentru BAC în schimbul voluntariatului

Asociația Tinerilor Ortodocși Români (ATOR) din Onești propune elevilor care se pregătesc de Bacalaureat o soluție inedită: meditații în schimbul voluntariatului.

Inițiativa include meditații la istorie, sociologie, matematică și fizică (mecanică și electricitate).

„La ATOR Onești înțelegem dificultățile cu care elevii se luptă din cauza situației pandemice din ultima vreme. De aceea, venim în sprijinul lor”, informează asociația ortodoxă.

Meditațiile sunt gratuite, însă elevii înscriși își vor asuma să participe o dată pe lună, într-o zi stabilită de ei, la buna desfășurare a proiectului „Masa Bucuriei”, implementat de Protoieria Onești. Acest lucru presupune câteva ore de voluntariat sâmbăta, de obicei între orele 10 – 13.

Proiectul „Masa Bucuriei” hrănește zilnic, cu o masă caldă, peste 70 de persoane fără posibilități materiale de pe raza municipiului Onești. Activitatea va fi însoțită și de o adeverință de voluntariat.

„Programul nu se adresează doar voluntarilor asociației, ci tuturor elevilor oneșteni care simt că au nevoie de ajutor la aceste materii”, precizează organizatorii.

Meditațiile sunt oferite de mai mulți studenți, săptămânal, pe platforma Zoom (sau Discord), iar ședințele vor dura aproximativ două ore.

Pentru meditații la istorie sau sociologie te poți înscrie la acest link, iar pentru matematică și fizică, aici. Pentru alte detalii, accesează pagina de Facebook Patmos-ATOR Onești.

Sursă foto: teachhub.com

Comentarii Facebook


Știri recente

Câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței” au fost premiați | FOTO

În aula Centrului pentru formare continuă „Dumitru Stăniloae” din București, au fost premiați luni, 20 mai 2024, câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței”.…