ATOR Iași are 3 nominalizări la Gala Națională a Voluntarilor. Cum îi poți vota

Proiectul „Tabăra din Pridvorul satului – Împreună pentru tineri” al Asociației Tineretul Ortodox Român (ATOR) Iași are 3 nominalizări la Gala Națională a Voluntarilor, cel mai amplu eveniment de recunoaștere a meritelor voluntariatului la nivel național.

Vă puteți exprima votul pentru ATOR Iași urmând link-ul fiecăreia dintre cele trei secțiuni la care a fost nominalizată:

Tabăra din Pridvorul satului

Proiectul „Tabăra din Pridvorul Satului – Împreună pentru Tineri!” s-a desfășurat pe durata a 3 și 4 zile și a avut ca beneficiari peste 3700 de tineri din 46 de sate din județele Iași, Neamț și Botoșani.

Desfășurat sub deviza „Nici un copil fără vacanță! Împreună pentru tineri!”, cu un buget de 15.000 Euro, proiectul a fost implementat cu ajutorul a 135 de voluntari organizați în 8 echipe.

Cele 46 de tabere au însumat peste 230 de ateliere de lucru, 92 campionate sportive, 40 de conferințe, 46 spectacole și focuri de tabără dar și peste 12920 de ore de voluntariat.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați la Gala din 20 decembrie 2018.

La cea de-a IX-a ediție a Galei Naționale a Voluntarilor vor fi prezenți peste 330 de reprezentanți ai societății civile, ai companiilor și ai instituțiilor publice.

Seara de gală își propune să celebreze oameni și inițiative care doresc să aducă schimbări cu impact în comunitate, prin intermediul voluntariatului.

Foto: ATOR Iași

Comentarii Facebook


Știri recente