ATOR Banatul de Munte: Peste 50 de tineri au participat la ședința dedicată ITO 2017

Tineri ATOR-iști, sosiți din întreg Banatul de Munte, au participat luni, 28 august 2017,  la reuniunea premergătoare Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din întreaga lume (ITO). Evenimentul a avut loc în Parohia ortodoxă Măureni, informează site-ul oficial al Eparhiei Caransebeșului.

Cei peste 50 de tineri au dezbătut și stabilit, în prima parte a ședinței, detaliilor deplasării și organizării pentru ITO 2017. În partea a doua a întâlnirii, membrii Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte au pregătit un program de activități pentru tinerii și copiii localității Măureni.

În ultima parte a zilei, tinerii au fost prezenți la slujba Vecerniei unită cu Litia oficiată de părintele Mihai Ciucur, inspector în cadrul Departamentului de Tineret al Episcopiei Caransebeșului, și de părintele paroh Aurel Radics.

La final, părintele Mihai a adresat un scurt cuvânt de învățătură tuturor credincioșilor și tinerilor ATOR-iști. În cadrul acestuia, părintele le-a transmis celor prezenți binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului.

În perioada 1-4 septembrie 2017, o delegație formată din 55 de tineri din Episcopia Caransebeșului va participa la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși din toată lumea, organizată la Iași. Manifestarea constituie cel mai așteptat eveniment dedicat tinereții ortodoxe și mărturisirii credinței.

Comentarii Facebook


Știri recente