Ateliere pentru părinți și copii în Arhiepiscopia Iașilor: „Școala Familiei”

În perioada februarie – noiembrie 2020 se vor desfăşura în Arhiepiscopia Iaşilor 24 de ateliere pentru părinţi şi copii, reunite sub genericul „Şcoala Familiei”, informează Doxologia.

Organizatorul atelierelor susţinute în 16 localităţi ale Eparhiei este Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

Ștefania Hălăucă, formator și organizator al programului „Școala Familiei”, a explicat ce dobândesc beneficiarii în urma parcurgerii acestor ateliere.

„Atelierele Școala Familiei s-au născut din nevoia existenței unor răspunsuri potrivite pentru nevoile, dilemele și problemele cu care se confruntă părinții și familiile din România” şi sunt „o combinație de informație de calitate, exerciții practice, interacțiune și valorizare a experienței profesionale și personale a formatorilor și participanților”.

Atelierele nu oferă doar „informații și posibilitatea unor soluții personale”, dar și prilejul de a adera la „comunități de părinți” care împărtășesc preocupări, valori și aspirații comune, a mai spus Ștefania Hălăucă.

Activitățile vor fi susţinute în localități din Protopopiatele Iași II, Iași III, Hârlău, Pașcani, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Ceahlău și Darabani.

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente