Atelier de tehnică florală la Cisnădie

O parte dintre copiii care frecventează activitățile Centrului pentru copii și tineri al Parohiei Cisnădie II, județul Sibiu, a participat joi, 10 aprilie 2014, la un atelier de tehnică florală, coordonat de către designer-ul florist Camelia Pred. Proiectul s-a intitulat „Flori pentru Florii” și s-a realizat cu implicarea parohului Constantin Iacob, informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

Atelierul a făcut parte dintr-o serie mai largă de proiecte menite să-i promoveze pe meșteșugarii locali, care s-au făcut cunoscuți și în alte zone ale țării. „Copiii s-au bucurat de acest atelier prin care au fost inițiați în tehnica florală de bază și în realizarea unor ornamente pentru împodobirea icoanelor din Biserica „Sfânta Treime” din oraș, cu prilejul praznicului Intrării Domnului în Ierusalim. Într-o atmosferă de bucurie, cântând pricesne specifice perioadei pascale, micii dar iscusiții participanți au reușit să deprindă tehnica de realizare a aranjamentelor florale, manifestându-și dorința de a împodobi pe viitor biserica parohială cu lucrul mâinilor lor”, a spus pr. Constantin Iacob.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…