Asociația Vasiliada – Târgu Jiu a încheiat proiectul M.A.R.E.

Proiectul „Motivat, Altruist, Responsabil și Eficient” – M.A.R.E., implementat de Asociația Vasiliada, filiala Târgu Jiu, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, a ajuns la final, după cum ne informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Rezultatele proiectului au fost prezentate vineri, 31 ianuarie, în cadrul unei conferințe organizate la sediul Asociației Vasiliada – Târgu Jiu. La eveniment au participat Nicu Baiu, directorul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu, Teodora Ciobanu, director al Direcției Publice de Protecție Socială și reprezentant al Primăriei Municipiului Târgu Jiu, reprezentanți ai Centrului pentru vârstnici Magnolia, ai Spitalului Județean de Urgență, Secția de Pediatrie și voluntari ai proiectului M.A.R.E.

În cadrul proiectului au fost implicați 31 de voluntari, au fost încheiate trei parteneriate cu instituții din Târgu Jiu și au primit sprijin peste 150 de beneficiari indirecți: copii cu risc de abandon social, beneficiari ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu, vârstnici și copii internați la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. De asemenea, s-au pus bazele unor noi colaborări cu instituțiile implicate în proiect și cu alte instituții publice și private în vederea asigurării sustenabilității proiectului. Proiectul „Motivat, Altruist, Responsabil și Eficient” – M.A.R.E. a fost finanțat cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu și al Consiliului Local Târgu-Jiu.

Mai multe detalii despre serviciile sociale oferite în cadrul proiectului și despre rezultatele acestuia pot fi găsite pe blogul www.proiectmare.blogspot.com.

Comentarii Facebook


Știri recente