Asociația Tinerilor Ortodocși Români din Banatul de Munte are sediu nou

Preasfințitul Părinte Lucian a binecuvântat miercuri, de Ziua Internațională a Copilului, noul sediul al Asociației Tinerilor Ortodocși Români din Banatul de Munte.

Sediul a fost amenajat cu sprijinul Departamentului de Tineret al Episcopiei Caransebeșului, al Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Reșița Montană și a Primăriei Municipiului Reșița.

„Praznicul Înălțării Domnului ne aduce bucurii și împliniri, pe de o parte, împlinirea că tinerii noștri din județul Caraș-Severin au un sediu propriu”, a declarat Preasfințitul Părinte Lucian pentru Trinitas TV.

„Această asociație a tinerilor care lucrează foarte mult și foarte bine în ogorul Domnului, atrăgând mulți tineri și copii la Biserică, ei înșiși fiind un exemplu pentru tinerii de vârsta lor”.

La eveniment a participat și Primarul Municipiului Reșița, care a apreciat eforturile de implicare civică ale tinerilor.

Noul sediu al Asociației Tinerilor Ortodocși Români din Banatul de Munte a fost așezat sub ocrotirea Sfântului Proroc Ilie Tezviteanul și va servi ca centru de tineret pentru tinerii din municipiul Reșița.

„Ziua de 1 iunie va rămâne în istoria ATOR Banatul de Munte ca un nou început, dar și o continuitate curajoasă a tuturor proiectelor pe care asociația noastră, alături de Departamentul de Tineret al Episcopiei Caransebeșului, le va implementa în viitor”, au transmis reprezentanții ATOR Banatul de Munte pe pagina oficială de Facebook.

La final, Episcopul Caransebeșului i-a felicitat și le-a oferit diplome tuturor celor implicați în realizarea noului sediu.

Foto credit: Asociația Tinerilor Ortodocși Români din Banatul de Munte / Facebook

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente