Asociația Studenților Teologi Ortodocși a aniversat un deceniu de la înființare

Asociația Studenților Teologi Ortodocși (ASTO) a Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București a împlinit un deceniu de activitate.

Cu această ocazie a fost organizată luni o gală festivă la Centrul pentru formare continuă „Dumitru Stăniloae” din Capitală.

Au luat parte membrii actuali, foști voluntari și colaboratori. Cei prezenți au rememorat amintiri și au vorbit despre experiențele și activitățile desfășurate în acest deceniu în ASTO, informează Ziarul Lumina.

La momentul aniversar a fost prezent Pr. Ștefan Buchiu, vicar eparhial onorific, care a transmis mesajul de felicitare al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, dar și de încurajare pentru a continua și a amplifica activitatea frumoasă pe care o desfășoară.

Asociația Studenților Teologi Ortodocși a fost înființată în anul 2009. De-a lungul celor 10 ani de activitate a organizat atât evenimente social-filantropice, cât și cultural-artistice: concerte caritabile de Crăciun – „După datini, colindăm” și de Paști – „Pași spre lumina Învierii”.

Periodic organizează și tabere studențești, excursii tematice și ateliere de formare. Președintele actual al asociației este Strezoiu Ioan.

Foto credit: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente