Asistență medicală gratuită pentru 230 de copii din localitatea Vadu Părului

Peste 230 de copii, școlari și preșcolari, din localitatea Vadu Părului, județul Prahova, au beneficiat vineri, 3 martie 2017, de asistență medicală gratuită, în cadrul Campaniei de Prevenție și Educație pentru Sănătate.

Prin intermediul sesiunii de informare, copiii au aflat cum își pot păstra igiena dentară. De asemenea, cei mici au primit din partea organizatorilor pachete cu materiale informative și o carte de colorat care îi îndrumă către un periaj dentar corect.

Acțiunea socială ajunsă la ediția cu numărul 15 a fost derulată cu sprijinul a șase voluntari de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului. Dintre aceștia, patru sunt cadre medicale, ne-a precizat Dan Prună, voluntar.

Potrivit lui Gelu Costache, asistent medical, copiii au primit cu deosebit interes informațiile oferite.

La rândul său, părintele Cățescu Eugen, parohul bisericii din Vadu Părului, a mulțumit atât părintelui Ciprian Grădinaru pentru susținerea acțiunii de voluntariat, cât și medicilor, asistenților și voluntarilor Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului pentru efortul depus.

 ***

Campania de Prevenție și Educație pentru Sănătate a debutat în luna august a anului 2015. Până în prezent, au beneficiat de sfaturile și ajutorul voluntarilor peste 2500 de copii.

Comentarii Facebook


Știri recente