ASCOR organizează Campania Națională de Donare de Sânge „Uniți pentru Viață”

Asociația Studenților Creștin – Ortodocși Români (ASCOR) organizează în Luna pentru viață Campania Națională de Donare de Sânge „Uniți pentru Viață”. Aceasta se desfășoară în mai multe centre universitare din țară în perioada 22 martie – 11 aprilie 2021.

„După cum ne-am obișnuit, luna martie este luna PRO VIAȚĂ. Susținem atât viața care prinde contur din momentul procreării și se dezvoltă în pântecele mamei, cât și viața semenilor noștri aflați în situații critice”, au scris studenții pe Facebook.

„Chiar dacă nu poți veni personal, poți invita un prieten. Să nu uităm că Dumnezeu este cel care ne pune în față situații la care să fim părtași. El ne oferă momente de acțiune, făcând apel la conștiința noastră, a omului care continuu trebuie să lupte cu el însuși pentru a se dărui celuilalt”, au mai scris reprezentanții ASCOR.

„ACUM este momentul, iar acum facem apel la TINE pentru a susține viața alături de noi!”

Tinerii au mai citat „legea de aur a creştinismului: «Faceţi oamenilor ceea ce vreţi să vă facă ei vouă».”

Studenții din Alba Iulia, Arad, Baia Mare, București, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Sibiu, Suceava vor dona sânge săptămâna viitoare.

Filialele ASCOR Arad, Cluj, Constanța și Timișoara participă la campanie în perioada 29 martie-4 aprilie 2021, iar la Cluj și Târgu Jiu tinerii vor dona sânge între 5-11 aprilie, respectiv 29 martie-2 aprilie.

Adrese de Facebook utile:

ASCOR Alba Iulia
ASCOR Arad
ASCOR Baia Mare
ASCOR București
ASCOR Cluj-Napoca
ASCOR Constanța
ASCOR Craiova
ASCOR Iași
ASCOR Oradea
ASCOR Sibiu
ASCOR Târgu-Jiu
ASCOR Timișoara

Sursa foto: Facebook / Fundația Sânge pentru România

Comentarii Facebook


Știri recente