Arhim. Caliopie Ichim a fost distins cu Diploma de excelență în cultură la Gala Culturii Argeşene

Arhimandritul Caliopie Cristian Ichim, consilier responsabil de sectoarele Economic-Financiar și Construcții Bisericești din Eparhia Argeșului și Muscelului, a fost distins în 24 ianuarie pentru activitatea misionară desfăşurată în timpul pandemiei.

Monahul a primit Diploma de excelență în cultură la Gala Culturii Argeşene, eveniment organizat la Centrul Judeţean de Cultură şi Arte Argeş.

„Trebuie să vă mărturisesc că în momentele de grea încercare pentru noi toți, părintele arhimandrit Caliopie Ichim a sprijinit ampla lucrare de propovăduire duhovnicească a copiilor și tinerilor din Școala Populară de Arte, cântările acestora aducându-ne tuturor alinare și speranță”.

„Pentru străduința, priceperea, răbdarea și perseverența cu care găsește metode și mijloace de a răspunde nevoii tinerilor de a se apropia de biserică, se acordă părintelui arhimandrit Caliopie Ichim Diploma de excelență în cultură”, a precizat în timpul evenimentului Elena Iagăr, managerul instituţiei gazdă.

Arhim. Caliopie Ichim este şi lector la Facultatea de Teologie Ortdoxă din Pitești, iar în ultimii ani s-a implicat în organizarea a peste 150 proiecte și evenimente social-educative, culturale și sportive de care au beneficiat aproape 1.000 de familii și peste 3.000 de elevi din Eparhie.

Foto credit: proarges.ro

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente