Arhiepiscopul Mirelor Lichiei prăznuit la Maia, Ialomița

Cu ocazia hramului celor două biserici din localitatea Maia, părintele protopopo Bogdan-Ionuț Stancu, a fost prezent la slujba parastasului ctitorilor. După oficierea Sfintei Liturghii, la Biserica Sfântul Nicolae – Maia Catargi, de către părintele paroh Sebastian Tudor, a avut loc slujba de comemorare a familiei Barbu Catargiu, în fața criptei ctitorului. La momentul predicii, părintele protopop a vorbit celor prezenți despre importanța cinstirii înaintașilor noștrii amintind și despre viața Sfântului Ierarh Nicolae.

La final, părintele paroh de la Parohia Maia Catargi, Sebastian Tudor a mulțumit tuturor celor prezenți pentru bucuria comuniunii și i-a invitat la agapa organizată împreună cu comitetul parohial.

La ora 12.00 grupul de cateheză de la Parohia Maia, condus de părintele paroh Silviu Ștefan a susținut o sceneta de teatru și a interpretat colinde la Căminul Cultural din localitatea Maia. Părintele protopop i-a felicitat pe copiii care au încântat auditoriul, dar și pe organizatori și ostenitori pentru acțiunea realizată.

Comentarii Facebook


Știri recente