Arhiepiscopul Irineu spune unde Îl întâlnim pe Domnul

Arhiepiscopul Irineu al Alba Iuliei a indicat marţi la Sighişoara unde Îl întâlnim pe Domnul.

„Dreptul Simeon L-a întâmpinat pe Hristos. Și noi putem să facem aceasta! Dreptul Simeon L-a luat pe Hristos în brațele sale. Și noi putem să facem aceasta”.

„Într-adevăr, noi Îl întâlnim pe Domnul în rugăciunea de fiecare zi, Îl întâlnim la fiecare Sfântă Liturghie, Îl întâlnim în fața fiecărei persoane aflată în necazuri și nevoi”.

„De asemenea, noi Îl ținem pe Domnul în mințile noastre când citim prețioasele Sale cuvinte din Evanghelie; Îl ținem în inimile noastre când primim Preacuratul Trup și Scumpul Sânge al Său în Dumnezeiasca Euharistie”.

Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu a slujit de Întâmpinarea Domnului la Paraclisul „Sfântul și Dreptul Simeon” din incinta Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din municipiul Sighișoara.

Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane vârstnice din municipiul Sighișoara a fost înființat în anul 1968, având o activitate neîntreruptă timp de peste 53 de ani.

Foto credit: Arhiepiscopia Alba Iuliei


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…