Arhiepiscopul Ioachim îndeamnă la donare de sânge pentru elevii olimpici băcăuani răniți în accidentul rutier din Cluj

Arhiepiscopul Ioachim al Romanului și Bacăului îndeamnă la participarea activă la campania de donare de sânge organizată pentru elevii olimpici băcăuani răniți în accidentul rutier care a avut loc sâmbătă, 20 aprilie 2019, pe raza localității Căpuşu Mare din judeţul Cluj.

În mesajul publicat pe site-ul oficial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, ierarhul se roagă pentru copiii răniți și familiile lor:

Am aflat cu regret despre accidentul în urma căruia a avut de suferit lotul olimpicilor băcăuani la Biologie. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să dăruiască sănătate celor ce au suferit, să întărească și să binecuvinteze pe cei care au încă nevoie de îngrijiri medicale și pe familiile acestora!

Pe fiecare, vă îndemnăm să participați activ la campania de donare de sânge care poate salva vieți.

9 elevi din Bacău au fost răniți sâmbătă după-amiază într-un accident rutier în timp ce erau transportați cu un microbuz spre Oradea, unde urmau să participe la Olimpiada Națională de Biologie.

Foto credit: Bihoreanul

Comentarii Facebook


Știri recente

Postul Naşterii Domnului: Resurse

Vă oferim mai multe resurse digitale pentru a parcurge perioada de postire cu folos duhovnicesc.  Postul Crăciunului, care a început în data de 15 noiembrie, amintește de postul îndelungat al patriarhilor și drepților din Vechiul…