Arhiepiscopia Târgoviștei solidară cu persoanele aflate în dificultate financiară

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, miercuri, 01 iunie 2016, în parcul central din Pucioasa, județul Dâmbovița, a avut loc un eveniment caritabil dedicat unui tânăr grav bolnav din localitate, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Cu acest prilej, s-a organizat un concurs de ciclism, s-au licitat mai multe materiale sportive și s-au organizat expoziții cu vânzare a produselor confecționate de voluntari, toate în beneficiul tânărului care are nevoie de tratament medical de specialitate.

La acțiunea filantropică au participat Părintele Cons. Ionuț Ciprian Ileana, delegat al Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Părintele Iulian Rainea, Protopop de Pucioasa, oficialități locale și tineri din orașul Pucioasa.

Tânărul a fost sprijinit, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţiei Sale, de Parohiile Moţăieni I şi Moţăieni II din Protoieria Pucioasa, care au realizat o colectă la care a contribuit şi Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei, valoarea totală fiind de 5.300 lei.

Comentarii Facebook


Știri recente