Arhiepiscopia Târgoviștei prezentă la a XIII-a ediție a Salonului editorial I. H. Rădulescu

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Editura Arhiepiscopiei Târgoviștei a participat vineri, 5 septembrie 2014, la deschiderea celei de a treisprezecea ediții a Salonului editorial I. H. Rădulescu, organizat cu prilejul Zilelor Municipiului Târgoviște ce s-a desfășurat în prezența unor oficialități municipale și județene și a unui numeros public, în Piața Tricolorului, din fața Primăriei Municipiului Târgoviște, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Au fost prezentate volumele publicate de Arhiepiscopia Târgoviștei, în acest an: Sfinții Brâncoveni-martiri ai credinței și ai neamului românesc și broșura misionară, intitulată Anul comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni, precum și opera macariană în ediție jubiliară (Liturghier, Octoih, Tetraevangheliar), reeditată la inițiativa Înaltpreasfinției Sale.

Menționăm că prin întreaga sa activitate, Editura Arhiepiscopiei Târgoviștei, publică volume care sprijină activitatea pastoral-misionară a Bisericii noastre, evidențiind personalități și evenimente ale trecutului, pentru vremea noastră, ca să celebreze gloria de odinioară a primului centru tipografic muntean, edificat aici prin strădania Ieromonahului Macarie, acum mai bine de jumătate de mileniu.

Comentarii Facebook


Știri recente