Arhiepiscopia Târgoviştei: Daruri pentru vârstnicii din cadrul Centrului de la Pucioasa

Arhiepiscopia Târgoviştei

Căminul pentru persoane vârstnice de la Pucioasa, jud. Dâmboviţa, a primit din partea Arhiepiscopiei Târgoviştei produse igienico-sanitare și alimentare. Acţiunea social filantropică face parte dintr-un proiect eparhial de sprijinire a instituțiilor sociale din judeţ.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei, mai multe parohii din Protoieria Pucioasa (Moțăeni I, Valea Lungă-Gorgota, Valea Lungă-Ogrea și Viforâta), au oferit joi, 17 noiembrie 2016, Căminului pentru persoane vârstnice de la Pucioasa, produse igienico-sanitare și alimentare

Această acțiune filantropică, parte a proiectului eparhial săptămânal de sprijinire a instituțiilor sociale din județul Dâmbovița, inițiat de către Înaltpreasfinția Sa, are ca obiectiv acoperirea unor nevoi urgente și sensibilizarea oamenilor și a comunităților locale pentru a se implica, la rândul lor, în astfel de activități în favoarea aproapelui, se menţionează într-un comunicat de presă emis de Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

În cadrul instituției de asistenţă socială de la Pucioasa sunt îngrijite 56 de persoane vârstnice.

 

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente