Arhiepiscopia Târgoviștei ajută un fiu duhovnicesc aflat într-o grea încercare

Cu binecuvântarea IPS Nifon, Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit în 17 mai 2017 unui fiu duhovnicesc din Târgoviște aflat în suferință suma de 15.000 lei, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Aceasta a fost constituită din contribuția Centrului Eparhial și suma rezultată în urma unei colecte realizate la unele parohii din protoieriile Târgoviște Sud și Târgoviște Nord, în ziua 14 mai 2017.

Suma a fost virată în contul deschis de familia tânărului. El se află acum la o clinică din Ungaria unde se pregătește pentru o intervenție chirurgicală oculară, cu mari șanse de a-i salva vederea.

Toți cei care au posibilitatea să ajute acest tânăr o pot face prin contribuție directă în contul RO52BTRL01601201J30838XX, deschis la Banca Transilvania pe numele Mareș Elena Roxana.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…