Arhiepiscopia Târgoviștei: Adunarea Generală anuală a Casei de ajutor reciproc a clerului şi salariaţilor bisericeşti

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, a prezidat luni, 23 ianuarie 2017, ședința Adunării Generale anuale a Casei de ajutor reciproc a clerului şi salariaţilor bisericeşti din Arhiepiscopia Târgoviştei (C.A.R.).

Întrunirea a avut loc în Sala Mare a Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei. Obiectivul ședinței a fost prezentarea, dezbaterea şi aprobarea raportului asupra activităţii C.A.R pe anul 2016.

Ședința a debutat cu prezentarea părintelui Valeriu Gheorghe, preşedintele C.A.R., în care a fost expus raportul activității instituției pe anul recent încheiat, notează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul rostit, Înaltpreasfinția Sa a reafirmat rolul social și filantropic al C.A.R. în comunitatea locală. Totodată, ierarhul a subliniat rolul instituției în a sprijinii, în mod practic, nevoile financiare ale membrilor săi.

La finalul întrunirii, au fost dezbătute probleme curente ale instituției și s-au făcut propuneri concrete cu privire la optimizarea activității în acest an.

Comentarii Facebook


Știri recente