Arhiepiscopia Sucevei și Asociația Caravana cu Medici: Servicii medicale pentru 80 de persoane din Valea Moldovei

În perioada 28 august – 4 septembrie, Sectorul Medical și de Asistență al Centrului Eparhial Suceava și Asociația Caravana cu Medici – filiala Iași au oferit servicii medicale gratuite unui număr de 80 de locuitori ai satului Mironu, comuna Valea Moldovei.

Acțiunea a început cu recoltarea de analize în scopul efectuării unui examen complet. Aceasta s-a realizat cu ajutorul laboratoarelor Synevo Suceava.

Pe baza analizelor, sâmbătă, medicii voluntari ai asociației au oferit consultații de specialitate. Asociația Caravana cu Medici a adus aparatură medicală: electrocardiografe și ecografe. Consultațiile au fost oferite la grădinița din localitate.

La reușita acțiunii au mai contribuit Camera de Comerț și Industrie a județului Suceava, Mănăstirea Humor, care a găzduit voluntarii, deputatul Tudor Pop și parohii din Valea Moldovei și Mironu: Părintele Alexandru Aluculesei și Părintele Constantin Doru Simirea.

Foto credit: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Comentarii Facebook


Știri recente

Câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței” au fost premiați | FOTO

În aula Centrului pentru formare continuă „Dumitru Stăniloae” din București, au fost premiați luni, 20 mai 2024, câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței”.…