Arhiepiscopia Sibiului: Daruri pentru 200 familii nevoiaşe din Viscri şi Mesendorf

Arhiepiscopia SIbiului Daruri pentru 200 familii nevoiaşe din Viscri şi Mesendorf

Peste 100 de familii defavorizate precum și 200 de copii din Parohiile Viscri și Mesendorf din Protopopiatul Rupea, județul Brașov, au primit recent pachete cu alimente. Produsele primite de beneficiarii din cele două sate brașovene au fost achiziționate de Fundația „Bucuria Darului” din Brașov, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Preotul din Viscri a evidenţiat faptul că prin aceste gesturi de mare importanță pentru oamenii nevoiași putem vedea purtarea de grijă a lui Dumnezeu și lucrarea Sa prin oamenii cu inima mare și plină de dragostea pentru aproapele.

Mul­țumim celor care, indiferent de vremea de afară, cât și de distanța până la noi, spun „prezent” în fiecare lună pentru a aduce bucurie pe fețele oamenilor nevoiași, prin „Pachetele Bucuriei”. Dumnezeu să le răsplătească efortul și jertfa!, a spus parohul de la Viscri, Gheorghe Rășoiu.

Fundația „Bucuria Darului” din Brașov oferă constant ajutoare familiilor defavorizate din satele brașovene, acțiunile des­fășurându-se cu sprijinul parohiilor din aceste localități. Anul acesta, pe lângă parohiile Viscri și Mesendorf, au mai fost ajutate și familii din parohiile Părău, Veneția de Jos și din alte comunități brașovene.

Comentarii Facebook


Știri recente