Arhiepiscopia Sibiului alături de cei în suferinţă. Daruri pentru persoane cu handicap din Sibiu

Pacienţii internaţi în Centrul de Recuperare și Reabilitare a persoanelor cu handicap din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Sibiului. Acţiunea social filantropică a avut loc miercuri, 27 iulie 2016, cu prilejul hramului capelei din cadrul Centrului, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

26iulieslujbasfpantelimon12

În ziua sărbătorii Sfântului Pantelimon, miercuri, 27 iulie 2016, capela din cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare a persoanelor cu handicap  din orașul Tălmaciu, județul Sibiu şi-a serbat hramul. Cu acest prilej, pr. Ilie Gusan de la Parohia Tălmaciu I și pr. Ciprian Cândea, consilierului social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, au fost prezenţi în mijlocul pacienţilor internaţi în cadrul centrului.

Clericii au oficiat o slujbă de Parastas pentru bolnavii care au trecut la Domnul în ultima perioadă şi i-au binecuvântat pe pacienţii centrului din Tălmaciu, îmbărbătându-i, în acelaşi timp, pentru a depăși aceste moment de grea încercare din viețile lor.

Am dorit să aducem o bucurie acestor persoane greu încercate de boală și i-am îndemnat să se roage lui Dumnezeu pentru a primi ajutor ceresc în aceste momente dificile din viețile lor. Le-am oferit în dar produse alimentare, dulciuri și sucuri, ne-a spus pr. Ciprian Cândea.

La slujba religioasă au fost prezenți conducerea centrului medical, o parte din personal și pacienții aflați sub îngrijire medicală. Părintele Ciprian Cândea le-a transmis tuturor binecuvântarea și mesajul de încurajare din partea Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. La final, pacienții au primit daruri din partea Parohiei Tălmaciu I și din partea Arhiepiscopiei Sibiului.

 

Comentarii Facebook


Știri recente