Arhiepiscopia Romanului și Bacăului va implementa un nou program social intitulat „Darul Vlădicăi”

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului va implementa, prin Fundația „Episcop Melchisedec”, un nou program social intitulat „Darul Vlădicăi”, ce se va desfășura în satele din comuna Stănița, județul Neamț.

Prin acest program social, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim va oferi ajutor personal și prin intermediul angajaților fundației la aproximativ 200 de familii defavorizate din cele 7 sate ale comunei. Ajutoarele oferite constau în: hrană, articole vestimentare, medicamente, kituri medicale și rechizite.

În identificarea familiilor cu situații precare vor fi implicați specialiștii fundației precum și preoții din comuna Stănița.

Programul social „Darul Vlădicăi”, al Fundației „Episcop Melchisedec” Roman, face parte dintr-un grup mai mare de proiecte și programe sociale implementate la nivelul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. Grupul țintă al acestora este reprezentat de persoanele și familiile defavorizate care locuiesc în mediul rural, cât și în cel urban.

Mai multe detalii cu privire la program, procedură, criteriile de selecție și obiective puteți găsi pe site-ul oficial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Foto: Arhiepiscopia Romanului și Bacăului

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente