Arhiepiscopia Romanului și Bacăului | Ajutor pentru pacienții Spitalului Municipal din Onești

Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, a donat Spitalului Municipal Onești un aparat medical cu ajutorul căruia se pot vedea venele superficiale prin metoda transiluminării, notează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Donarea aparatului medical a avut loc în cadrul întâlnirii cu reprezentanții spitalului și ai autorităților locale oneștene.

Potrivit lui Roșca Sorin, Director îngrijiri medicale din cadrul spitalului oneștean, darul oferit unității medicale din Onești constituie un ajutor deosebit și o noutate care facilitează activitatea în domeniul pediatric.

Acest aparat este mâna lui Dumnezeu și ajutorul Sfântului Luca, ocrotitorul spitalului. Dispozitivul înseamnă foarte mult pentru noi, ne ușurează activitatea. În condițiile în care la Spitalul din Onești se nasc în jur de 100 de copii pe lună, în jur de 20 la sută dintre aceștia au nevoie de acest aparat, a spus Roșca Sorin.

Aparatul medical donat a fost achiziționat în urma concertului caritabil susținut de Corala Armonia în luna decembrie a anului 2016.

Comentarii Facebook


Știri recente