Arhiepiscopia Clujului oferă cazare pentru refugiați: Prin fapte se dovedește credința, transmite Mitropolitul Andrei

Mitropolitul Clujului a transmis sâmbătă, în contextul conflictului dintre Rusia și Ucraina, un mesaj de rugăciune și solidaritate. Pentru a dovedi credința și dragostea creștină prin fapte, ierarhul a mai anunțat că Arhiepiscopia Clujului oferă 70 de locuri de cazare pentru refugiați.

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei își începe mesajul citând din Epistola Sf. Ap. Iacob: „Credința dacă n-are fapte, e moartă în ea însăși”.

El subliniază că este nevoie de implicare și sprijin pentru refugiați. „În zilele acestea s-a declanșat războiul din Ucraina. Refugiații au nevoie de ajutorul nostru”, afirmă ierarhul.

Părintele Mitropolit anunță că Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului are la dispoziție Centrul de tineret „Ioan Bunea” de la Sângeorz Băi, cu 70 de locuri de cazare.

„În caz de nevoie credincioșii noștri și tinerii din ASCOR pot procura și alimente neperisabile”, mai transmite ierarhul.

„Este limpede că prin fapte se dovedește credința. Ne rugăm lui Dumnezeu să aducă din nou pacea și înțelegerea între oameni”, se încheie mesajul mitropolitului.

Arhiepiscopia Clujului cuprinde Clujul și Bistrița-Năsăud, două județe învecinate la nord cu Maramureșul, județul care primește în prezent un mare aflux de refugiați, la fel ca și județul Suceava.

Foto credit: Mitropolia Clujului

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente