Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei | Membrii Adunării Eparhiale s-au întrunit în şedinţă de lucru

Membrii Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei s-au întrunit, joi, 1 februarie 2018, în ședință de lucru. Evenimentul a avut loc în Aula brâncovenească a Palatului arhiepiscopal din Buzău, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ciprian, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În deschidere, a fost oficiată o slujbă de Te Deum, în Catedrala Voievodală „Adormirea Maicii Domnului”, la care au participat ierarhul locului, consilierii și inspectorii eparhiali, precum și membrii forului bisericesc.

În cadrul ședinței Adunării Eparhiale au fost analizate, susţinute şi aprobate rapoartele generale anuale ale sectoarelor Administraţiei arhiepiscopale şi au fost trasate obiectivele pentru anul 2018. Documentele evidenţiază activitatea desfăşurată, pe parcursul anului trecut, în toate domeniile de manifestare a vieţii bisericeşti – pastoral-misionar, cultural-educaţional, social-filantropic şi administrativ-gospodăresc – la nivelul judeţelor Buzău şi Vrancea.

Întâlnirea s-a încheiat cu vizionarea filmului Retrospectiva anului 2017, în Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, realizat de Sectorul Comunicaţii Media.

Foto credit: Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei

Comentarii Facebook


Știri recente