Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei ajută financiar şi material pe cei afectaţi de inundații

Zeci de gospodării din mai multe localități vrâncene au fost afectate de ploile abundente de la începutul lunii iunie. Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a venit în sprijinul familiilor afectate de inundații și le-a oferit mai multe ajutoare materiale și financiare, pentru a depăși aceste momente dificile, informează Dragoş Olteanu, Purtătorul de cuvânt al Eparhiei.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ciprian, în perioada 27 iunie – 1 iulie 2016, reprezentanții Sectorului Social-Filantropic și Misionar al Eparhiei s-au deplasat în localitățile Reghiu, Pitulușa și Bolotești din județul Vrancea și au împărțit familiilor greu încercate alimente, produse de curățenie și igienă, haine și carduri cadou, prin care să-și achiziționeze materiale de construcții, necesare reabilitării gospodăriilor și caselor lovite de ape.

În zilele următoare, Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei va desfășura și alte acțiuni de ajutorare a celor care au avut de suferit din cauza inundațiilor, dovedind încă o dată că Biserica nu este indiferentă față de nevoile credincioșilor ei.

IMG 1966 (Custom)

Comentarii Facebook


Știri recente