Arhiepiscopia Buzăului organizează un concurs de eseuri dedicat anului omagial

Educația copiilor în scrierile Sfinților Părinți, Virtuțile tânărului contemporan, Familia preotului – model de viețuire creștină, Tinerii și idolii zilelor noastre (internetul, tehnologia, rețelele sociale), sunt câteva dintre temele concursului de eseuri şi lucrări științifice organizat de eparhia Buzăului şi Vrancei în contextul anului omagial 2020.

Sunt invitați să participe elevii seminariști, studenților şi absolvenților de teologie ortodoxă.

Materialele participanților vor fi originale, scrise cu font Times New Roman, dimensiune 12 și spațiere între rânduri de 1,5 cm, eseurile având până la patru pagini (sau aproximativ 2000 de caractere), iar articolele științifice, până la cinci pagini (sau aproximativ 3000 de caractere), anunţă organizatorii.

Termenul limită de transmitere a materialelor este 10 aprilie 2020, ora 16:00, la adresa de e-mail: [email protected].

Lucrările vor fi selectate și jurizate de o comisie alcătuită de Sectorul Cultural-educațional.

Cele mai bune vor fi recompensate cu premii în bani și publicate în revista eparhială „Glasul Adevărului”, dar și pe celelalte canale media ale Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

Mai multe informaţii pe site-ul eparhial.

Foto credit: Public domain

Comentarii Facebook


Știri recente
Communique

Precizări privind hotărârea Sfântului Sinod referitoare la unele încercări recente de încălcare a ordinii statutare a Bisericii și de tulburare a păcii din viața Bisericii și societății

În ziua de joi, 29 februarie 2024, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, are loc ședința de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Întrucât în…