Arhiepiscopia Bucureștilor: Daruri pentru copiii refugiați din Orientul Mijlociu

Arhiepiscopia Bucureștilor: Daruri pentru copiii refugiați din Orientul Mijlociu

Copiii familiilor de refugiați din Orientul Mijlociu au primit vineri, 23 decembrie 2016, daruri din partea Arhiepiscopiei Bucureștilor.

La Centrul regional de cazare şi proceduri pentru solicitanţii de azil din București au fost oferite 75 de pachete cu cozonaci, fructe, dulciuri și sucuri, familiilor refugiate cu copii, informează Arhid. Iordăchescu Ionuț.

Acțiunea a fost întreprinsă de reprezentanții Sectorului Social-Filantropic ai Arhiepiscopiei Bucureștilor, în parteneriat cu International Ortodox Christian Charity din Statele Unite ale Americii.

Proiectul social își propune sprijinirea pe timpul iernii a 172 de persoane cazate la Centrul regional de cazare şi proceduri pentru solicitanţii de azil din București prin oferirea de ajutoare constând în: hrană, medicamente, haine și încălțăminte de iarnă, materiale sanitare și produse de igienă.

În cadrul centrului respectiv sunt cazați și 70 de copii. Majoritatea rezidenților provin din zone de conflict din Orientul Mijlociu: Siria și Irak.

Comentarii Facebook


Știri recente