Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului | Prima ediție a proiectului „Mama, chipul cel mai sfânt”

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, în parteneriat cu Școala Generală Prof. Dr. Vasile Vasilescu din satul Oiești,  a organizat vineri, 10 martie 2017, prima ediție a proiectului educațional intitulat Mama – chipul cel mai sfânt.

La evenimentul ce a avut loc în sala de festivități a școlii a fost prezent și Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

În cadrul manifestării, elevii școlii, coordonați de profesor Irina Creț, au prezentat un program literar-artistic alcătuit din eseuri și cântece dedicate mamei, notează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul rostit, Chiriarhul Eparhiei a subliniat faptul că fiecare om în parte trebuie să acorde respectul cuvenit femeii în general și mamei în special.

La finalul activității culturale, copiii implicați în proiect au primit în dar din partea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic cărți de rugăciuni.

În această lună specială, la îndemnul Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului foarte multe parohii și școli din cuprinsul Eparhiei au organizat diferite manifestări cultural-artistice cu scopul de a se evidenția chipul cel blând și frumos al mamei creștine.

Comentarii Facebook


Știri recente