Argeș | A fost desemnat reprezentantul eparhiei la etapa finala a concursului ,,Icoana și Școala Mărturisirii”

Paraclisul Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica din Curtea de Argeș a găzduit miercuri, 26 aprilie 2017, etapa eparhială a Concursului Național de Creație Icoana și Școala mărturisirii, organizat de Patriarhia Română.

La eveniment a fost prezent Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului. În cadrul festivității de premiere, Înaltpreasfinția Sa a adresat un cuvânt de binecuvântare și felicitare a tuturor celor implicați în concurs, notează site-ul oficial al Eparhiei.

În urma evaluării lucrărilor alcătuite la cele trei secțiuni: literară, artistică și multimedia, comisia de jurizare a stabilit următorii câștigători:

  • Locul I: Petcu Andreea din parohia Găvana III – Protoieria Ptești. Coordonatori: preot Dumitrescu Alexandru și profesoare: Odă Elena și Silveanu Ileana
  • Locul II: Nicu Teodora, Coordonatori: preot Militaru Gabriel, profesori: Hoaghea Cristian și Popa Valentin.
  • Locul III: Poștoarcă George Daniel, Coordonatori: preot Toader Cristinel, profesori: Toader Maria, Ceapraz Georgiana și Dorcioman Cristina.

Ocupanta locului I va reprezenta Eparhia Argeșului și Muscelului la etapa națională a concursului care va avea loc în data de 21 mai 2017, la București, cu ocazia hramului Catedralei Patriarhale.

Comentarii Facebook


Știri recente