Aproape de cei afectați de ninsori

Toate protoieriile din Județul Prahova s-au mobilizat, zilele acestea, pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate de ninsori. În Protoieria Urlați, parohiile în care au fost sesizate astfel de cazuri au fost cele învecinate cu județul Ialomița: Ciorani, Sălciile și Fulga.

„În toate cele trei localități ne-am alăturat colegilor din zonele mai puțin afectate de viscol și am fost acolo ducând alimente precum ulei, zahăr, făină și mălai. Preoții din localitățile respective au format echipe de oameni pentru a se deplasa la familiile cu probleme pentru a le ajuta”, a declarat pentru TRINITAS TV Părintele Protopop Valentin Cazan, Protopopiatul Urlați.

Încă de la prima ninsoare, preoții din parohiile Protoieriei Câmpina au cercetat familiile din zonele afectate. Spre deosebire de celelalte protoierii prahovene, aici situația a fost mai puțin îngrijorătoare.

Întrucât Județul Prahova s-a aflat miercurea aceasta sub cod portocaliu de viscol, autoritățile, dar și preoții sunt pregătiți să intervină dacă vor mai exista cazuri de gospodării izolate.

Comentarii Facebook


Știri recente