Ambasadorul Marii Britanii a adus un omagiu Sf. Ștefan cel Mare

Aflat în vizită la Mănăstirea Putna împreună cu familia sa, Ambasadorul Marii Britanii a adus un omagiu Sf. Ștefan cel Mare. Paul Brummell a depus miercuri un buchet de flori la mormântul domnitorului.

Diplomatul a fost întâmpinat de Arhim. Melchisedec Velnic, starețul mănăstirii. După ce a depus flori la mormântul Sfântului Ștefan, Excelența Sa a vizitat Muzeul așezământului monahal și Sala Tronului.

Excelența Sa, Domnul Paul Brummell, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, nu se află pentru prima dată la Mănăstirea Putna și apreciază frumusețea Bucovinei.

„A fost o mare plăcere să revin la Putna și să am posibilitatea de a depune flori la mormântul Sfântului Ștefan cel Mare. Este un loc istoric, frumos și spiritual și urez succes în continuare pentru comunitatea care păstrează și dezvoltă acest loc minunat”, a notat Excelența Sa în cartea de oaspeți.

George Brummell semnând în cartea de oaspeți a Mănăstirii Putna. © Mănăstirea Putna

Mesajul a fost semnat atât de Ambasador cât și de fiul și soția sa: „Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii în România, Adriana Ivama Brummell, George Brummell, 4 aprilie 2018”.

Foto credit: Mănăstirea Putna

Comentarii Facebook


Știri recente