Alba Iulia | Peste 800 de persoane au participat la Marșul pentru viață 2017

Peste 800 de persoane au participat în data de 25 martie 2017 la Marșul pentru viață organizat la Alba Iulia.

Evenimentul a debutat începând cu orele 15:00 și a avut loc pe traseul: Casa de Cultură a Sindicatelor – strada Vasile Goldiș – bulevardul Revoluției 1989 – bulevardul Transilvaniei – Piața Unirii (Pasaj) – strada Unirii – Piața Tricolorului.

În continuare, pe esplanada dintre cele două catedrale din oraș, a fost rostită rugăciunea Tatăl nostru, după care a fost citit mesajul Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei.

Prezent la manifestare, Corul de copii Theotokos, dirijat de părintele Călin Bulac, a interpretat două cântece religioase. În continuare, elevi de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia au interpretat piese din repertoriul coralei instituției de învățământ.

Părintele Mihai Himcinschi, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, a ținut un scurt discurs despre importanța femeii în societate și despre bucuria pe care o aduc copiii în viață de familie.

La final, părintele protopop Teofil Slevaș a rostit rugăciunea părinților pentru copii și a mulțumit celor care s-au implicat în organizarea marșului.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente