Ajutorarea semenilor prin întoarcerea la tradiții

Când o întâlnești pe Ana Predoiu, știi că totul se poate dacă-ți dorești cu ardoare și lupți cu toată ființa pentru un ideal. Este președinta Asociației „Autentic Românesc” din comuna Costești, județul Vâlcea, și a strâns în jurul său oameni care se implică alături de ea în promovarea valorilor românești și în ajutorarea semenilor.

Asociația pe care a fondat-o Ana Predoiu în urmă cu aproape opt ani promovează valorile spirituale și tradiționale, meșteșugurile populare, produsele naturale realizate în casă și folclorul autentic. În același timp sau, mai bine zis, în primul rând prin activitățile derulate, dorește să realizeze o legătură trainică între membrii asociației și cei cărora le sunt oferite bunurile promovate: bătrâni, orfani și alte categorii defavorizate. În activitățile lor, voluntarii asociației – care are șase membri fondatori, cărora li s-au alăturat în timp și alții – sunt binecuvântați și ajutați de părintele Victor-Ovidiu Mureșan din localitate.

Mai multe detalii în Ziarul Lumina.

Comentarii Facebook


Știri recente

Săptămâna în imagini: 20 – 26 mai 2024

Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt sărbătoriți cu mare evlavie în lumea ortodoxă, fiind considerați ocrotitorii creștinilor și ai Bisericii. Cu această ocazie, multe biserici din întreaga lume și-au sărbătorit hramul, una dintre ele fiind…