Aiud: Cadrele medicale care luptă cu noul virus sunt cazate la Mănăstirea Dumbrava

Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” de la Dumbrava, județul Alba, s-a alăturat celorlalte așezăminte monahale din Patriarhia Română care au venit în sprijinul personalului medical aflat în linia întâi de luptă împotriva răspândirii noului coronavirus.

Cu binecuvântarea Arhiepiscopului Irineu al Alba Iuliei, Arhim. Vasile Crișan, duhovnicul obștii monahale, a pus la dispoziția medicilor de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud (fostul Sanatoriu TBC) spațiile de cazare ale complexului mănăstirii.

Cadrele medicale cazate în arhondaricul mare al mănăstirii beneficiază gratuit de masă caldă zilnic și au prilejul de a se recrea fizic și spiritual pentru a-și putea desfășura în continuare activitatea de tratare și îngrijire a persoanelor infectate cu virusul COVID-19, anunță Arhiepiscopia Alba Iuliei.

Arhindaricul mare al Mănăstirii Dumbrava. ©Arhiepiscopia Alba Iuliei

Prin programul „Solidaritate pentru Viață”, Arhiepiscopia Alba Iuliei, prin unitățile de cult din teritoriu, vine în sprijinul spitalelor din județele Alba și Mureș și susține personalul medical care îi tratează și îi îngrijește pe cei contaminați cu noul coronavirus sau pe cei suspectați de acest lucru.


Fii solidar! Ajută cu bucurie!


Foto credit: Arhiepiscopia Alba Iuliei

Comentarii Facebook


Știri recente