Adunarea generală a membrilor CAR din Mitropolia Olteniei

Adunarea Generală Anuală a Casei de Ajutor Reciproc (CAR) a Mitropoliei Olteniei s-a întrunit astăzi, 03 martie 2016, în sala de festivităţi a Căminului social „Renaşterea” din Craiova.

Din raportul financiar contabil a reieşit creşterea semnificativă a profitului din anul 2015. Astfel, în afara celor 441 de persoane, care au beneficiat de împrumuturi financiare, au fost acordate un număr de 46 ajutoare pentru boală, 38 de ajutoare la naştere şi 13 ajutoare pentru deces.

Lucrările adunării au fost conduse de Pr. Mihai Zorilă, Consilier Economic în cadrul Episcopiei Severinului şi Strehaiei. La întrunire au mai fost prezenţi: Pr. Cristian Grecu, preşedintele CAR, şi Georgică Bădescu, Consilierul Sectorului patrimoniu şi construcţii bisericeşti al Arhiepiscopiei Craiovei, delegat al Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei.

Casa de Ajutor Reciproc din Craiova funcţionează sub patronajul Mitropoliei Olteniei şi a fost înfiinţată în anul 1949. În prezent ea este formată din membri cotizanţi reprezentând clerici şi credincioşi laici din Arhiepiscopia Craiovei şi Episcopia Severinului şi Strehaiei.

Comentarii Facebook


Știri recente