Adunare Eparhială la Mănăstirea Pantocrator | Au fost propuse activitățile privind tematica omagială și comemorativă a anului 2018

Adunarea Eparhială a Episcopiei Alexandriei și Teleormanului s-a întrunit duminică în Paraclisul Mănăstirii Pantocrator sub președinția Preasfințitului Părinte Galaction. În cadrul ședinței au fost prezentate activitățile din 2017 și s-au propus manifestări privind tematica omagială și comemorativă a anului 2018.

Înainte de lucrările propriu-zise, Episcopul Alexandriei și Teleormanului a oficiat Sfânta Liturghie și o slujbă de Te Deum în Paraclisul Mănăstirii Pantocrator.

În deschiderea lucrărilor Adunării Eparhiale PS Galaction a spus că au fost finalizate toate proiectele desfășurate anul trecut în cadrul eparhiei.

Ședința a continuat cu prezentarea rapoartelor generale anuale privind sectoarele: administrativ-bisericesc, economic, cultural și social-filantropic.

Pentru anul 2018 au fost propuse noi proiecte sociale în cadrul Eparhiei, care au fost aprobate în unanimitate de membrii Adunării Eparhiale.

Totodată, chiriarhul a propus un program cadru privitor la Anul omagial al unității de credință și de neam și la Anul comemorativ al Făuritorilor Marii Uniri din 1918 în Patriarhia Română.

Foto credit: Episcopia Alexandriei și Teleormanului

Comentarii Facebook


Știri recente