„Aducerea la București a Cinstitului Lemn al Sfintei Cruci, 23 – 29 Octombrie”

La Editura „Cuvântul Vieții” a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a fost editată broșura „Aducerea la București a Cinstitului Lemn al Sfintei Cruci, 23 – 29 Octombrie”.

Sunt cuprinse informații referitoare la Sfânta Cruce pe care a fost răstignit Mântuitorul Iisus Hristos, dar și cu privire la Mănăstirea Panaghia Ikosifinissa, care păstrează mai multe fragmente din Cinstitul Lemn al Sfintei și de Viață Făcătoarei Cruci.

Cinstitul Lemn a fost adus la București cu prilejul Sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou, la inițiativa, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, de către Înaltpreasfințitul Pavlos, Mitropolit de Drama și Exarh al Macedoniei.

Comentarii Facebook


Știri recente

Câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței” au fost premiați | FOTO

În aula Centrului pentru formare continuă „Dumitru Stăniloae” din București, au fost premiați luni, 20 mai 2024, câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței”.…