Adrian Opre a conferențiat la Sibiu. Profesorul a vorbit despre frică ca instrument de manipulare și control în timpul comunismului

Profesorul Adrian Opre din Cluj a conferențiat joi la Sibiu. Întâlnirea dintre cadrul didactic de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și publicul sibian s-a intitulat „Frica – instrument de manipulare și control. Strategii psihice și spirituale de protecție”, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Evenimentul a avut loc în Aula Magna a Universității „Lucian Blaga”. La acesta au fost prezenți: Preasfințitul Ilarion Făgărășanul, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, conducerea și membrii ai Organizației Tinerilor din Sibiu (OTS), numeroși studenți, tineri, preoți și cadre didactice.

În cadrul celor expuse, publicul a avut posibilitatea să afle mai multe despre modalitățile de manipulare și de control prin diferite strategii psihologice în timpul regimului comunist. De asemenea, oaspetele a arătat legătura dintre psihologie, religie, psihoterapie și duhovnicie.

În ultima parte a conferinței, prof. Adrian Opre a răspuns întrebărilor venite din partea celor prezenți și a explicat mai în detaliu despre cele prezentate în cadrul prelegerii.

Manifestarea a fost organizată de OTS Sibiu și a fost dedicată Anului comemorativ 2017.

Photo by Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente