Adrian Ciureanu a fost înmormântat. IPS Calinic s-a rugat lui Dumnezeu pentru sufletul tânărului

Adrian Ciureanu, tânărul de 30 de ani care și-a dat viața pentru a salva de la înec o femeie și pe fetița ei de 9 ani, a fost înmormântat vineri. Slujba a fost oficiată în 11 august 2017 de IPS Calinic al Argeșului și Muscelului care s-a rugat pentru iertarea păcatelor și odihna veșnică a tânărului Adrian Ciureanu.

Înhumarea eroului a avut loc în cimitirul din satul natal Stroești aflat în comuna Mușătești, județul Argeș, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Părintele Arhiepiscop a adresat familiei îndoliate condoleanțe şi a amintit în cuvântul rostit că Adrian este un adevărat erou care și-a arătat dragostea față de semeni într-un mod absolut. Instinctul de a salva două vieți l-a trimis în valurile învolburate ale mării, fără să se mai gândească la propria viață sau la persoana cea dragă pe care o avea lângă el.


Adrian Ciureanu se afla cu soția în concediu pe litoralul românesc. Fiind o persoană dispusă să ajute în orice împrejurare, în ziua de 8 august a sărit în marea agitată pentru a salva două persoane care au ignorat steagul roșu arborat de salvamari.

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul ajung la Urziceni

Credincioșii din Urziceni pot aduce cinstire moaștelor Sfântului Ioan Botezătorul în Catedrala „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, la finalul acestei săptămâni. Sfintele moaște ajung joi după-amiază, la ora 15.30. „Preoți, credincioși și copii purtând flori…