Adrian Ciureanu a fost înmormântat. IPS Calinic s-a rugat lui Dumnezeu pentru sufletul tânărului

Adrian Ciureanu, tânărul de 30 de ani care și-a dat viața pentru a salva de la înec o femeie și pe fetița ei de 9 ani, a fost înmormântat vineri. Slujba a fost oficiată în 11 august 2017 de IPS Calinic al Argeșului și Muscelului care s-a rugat pentru iertarea păcatelor și odihna veșnică a tânărului Adrian Ciureanu.

Înhumarea eroului a avut loc în cimitirul din satul natal Stroești aflat în comuna Mușătești, județul Argeș, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Părintele Arhiepiscop a adresat familiei îndoliate condoleanțe şi a amintit în cuvântul rostit că Adrian este un adevărat erou care și-a arătat dragostea față de semeni într-un mod absolut. Instinctul de a salva două vieți l-a trimis în valurile învolburate ale mării, fără să se mai gândească la propria viață sau la persoana cea dragă pe care o avea lângă el.


Adrian Ciureanu se afla cu soția în concediu pe litoralul românesc. Fiind o persoană dispusă să ajute în orice împrejurare, în ziua de 8 august a sărit în marea agitată pentru a salva două persoane care au ignorat steagul roșu arborat de salvamari.

Comentarii Facebook


Știri recente