Activități sociale dedicate zilei de 8 martie la Lugoj

În ajunul zilei de 8 martie, copiii din Centrul educațional „Patriarh Miron Cristea” din Făget, din cadrul Arhiepiscopiei Timișoarei, au vizitat Complexul de servicii pentru persoane vârstnice „Sfântul Nicolae” din orașul Lugoj, informează „Ziarul Lumina”. Copiii de la centrul educațional din Lugoj au vizitat persoanele internate la Spitalul Municipal din localitate.

Primirea copiilor din Făget la sediul Complexului de servicii pentru persoane vârstnice din Lugoj a fost făcută de către Adriana Honyak, directorul instituției, și de pr. Ioan Cerbu, protopopul Lugojului.

În cadrul vizitei, cei mici au împărțit vârstnicilor daruri și mărțișoare confecționate de ei în cadrul orelor de creație la centrul educațional și au susținut un recital de pricesne specifice perioadei Postului Mare. Bătrânii încântați de darurile primite și de programul artistic susținut de copii le-au oferit la rândul lor mărțișoare croșetate și tricotate. Vizita celor mici la Căminul de bătrâni din Lugoj a fost organizată sub îndrumarea pr. Caius Andrașoni, coordonatorul Centrului educațional „Patriarh Miron Cristea” din Făget, și a Letiției Botineștean, asistent social în cadrul aceluiași centru.

Comentarii Facebook


Știri recente