Activități recreative pentru copiii ocrotiți în Casa de Tip Familial „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș

Cei 14 copii ocrotiți în Casa de Tip Familial din cadrul Așezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș s-au aflat luna aceasta, timp de aproape două săptămâni într-o tabără la mare. Copiii, împreună cu însoțitorii s-au cazat în stațiunea Mamaia de pe litoralul românesc al Mării Negre, tabăra fiind organizată de Filiala Filantropia Ortodoxă Ocna Mureș, condusă de Ciprian Orga, coordonatorul Așezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș. Pe lângă timpul petrecut pe plajă și băile în mare, copiii s-au distrat în Satul de Vacanță, au vizitat Grădina Zoologică și Delfinariul din Constanța și au participat la o defilare cu care alegorice, informează Biroul de Presă al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

„Am avut parte de o vreme excelentă, copiii simțindu-se foarte bine în tabără. Au participat la spectacolul oferit de cei doi delfini superbi de la Delfinariul din Constanta, au vizitat Grădina Zoologică și s-au distrat în Satul de Vacanță. O zi am dedicat-o plimbării prin stațiunea Mamaia iar seara am admirat o defilare a carelor alegorice. Le mulțumim oamenilor cu suflet din cadrul firmei Beetfair și partenerilor noștri, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba și Primăria și Consiliul Local Ocna Mureș care au contribuit la organizarea acestei tabere” a precizat Ciprian Orga, coordonatorul Așezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș.

În Casa de Tip Familial din cadrul Așezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș sunt ocrotiți 14 copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani

Comentarii Facebook


Știri recente