Activități pentru voluntarii antidrog la Centrul Sfântul Antipa – Itești, județul Bacău

Un grup de 25 de voluntari antidrog au fost prezenți luni, 19 august 2013, la Centrul Social-cultural „Sfântul Antipa” de la Itești, județul Bacău. Aici au participat la o serie de activități organizate de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Bacău, cu sprijinul Asociației pentru Prevenirea Adicției și Comportamentului Adictiv Bacău, după cum informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

„Am organizat și susținut ateliere de lucru în echipă și jocuri educative. Bucuria celor de lângă noi, a activităților lucrului împlinit și a competiției i-a ajutat pe voluntarii antidrog să se cunoască mai bine și să devină o echipă mai unită. Tocmai de aceea, pe 20 august 2013, au organizat activități interactive împreună cu 56 de tineri privați de libertate, de la Penitenciarul de Minori și Tineri Bacău. Voluntarii și-au propus să-i ajute pe tinerii de vârste apropiate cu ale lor să redescopere această bucurie a lucrurilor mărunte, pe care cu toții am împărtășit-o în copilărie”, a declarat Marta Butnaru, din partea CPECA Bacău.

Acțiunea din această săptămână face parte dintr-o serie mai amplă de proiecte și activități care vor fi organizate în incinta Centrului Cultural de la Itești, ce aparține Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Comentarii Facebook


Știri recente