Activităţi cu copiii Centrului social „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei

Copiii din cadrul Centrului social multifuncțional „Best Life” pentru copiii dezavantajați social al Arhiepiscopiei Craiovei au vizionat zilele trecute spectacolul de teatru „Șoricelul și balerina de porțelan”, pus în scenă de actorii Teatrului pentru copii și tineret „Colibri”.

„Activitatea a avut loc în cadrul parteneriatului educațional încheiat în acest an între Centrul Best Life și Teatrul „Colibri”, care s-a concretizat într-o serie de proiecte și acțiuni recreativ – educaționale frumoase și utile celor mici. Copii au fost încântați și de această dată să îi aplaude pe actorii care le-au adus zâmbete pe fețe și bucurie în suflete”, a precizat Gabriela Firu, coordonatorul Centrului social „Best Life”.

Spectacolul, în regia și pe scenariul Adrianei Stamate după „O rază de soare”, de Al.T. Popescu, scenografia Eustațiu Gregorian, muzica Alexandru Iosub, i-a avut în distribuție pe actorii Ionica Dobrescu, Alis Ianoș, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Iulia Cârstea, Rodica Prisăcaru.

Comentarii Facebook


Știri recente