Activități catehetice și social-filantropice la Râmnicu Vâlcea

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, și sub îndrumarea PS Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, în Eparhia Râmnicului s-au desfășurat noi activități catehetice și social-filantropice, informează „Ziarul Lumina”.

În seria proiectelor „Sfânta Euharistie – Taina vindecării și îndumnezeirii noastre”, Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” în parteneriat cu Liceul „Antim Ivireanul”, Școala Gimnazială Nr. 4 și Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea au organizat vineri, 28 martie, o vizită la Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea.

Sâmbătă, 29 martie, și duminică, 30 martie, copiii din Centrul de Plasament nr. 5 din Râmnicu Vâlcea au fost vizitați de un grup de studenți de la Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” din București și elevi de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, însoțiți de pr. Constantin Olariu, inspector pentru catehizarea tineretului în cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, și diac. Bogdan Scheanu. În cadrul întâlnirii au fost transmise cuvintele de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Gherasim și al Preasfințitului Părinte Emilian Lovișteanul, au fost susținute o serie de cateheze, au fost împărțite dulciuri, icoane, cărți și pliante educaționale.

Comentarii Facebook


Știri recente