Activitate social filantropică la Şoimeni, jud. Cluj

O familie cu o situaţie financiară fragilă din Şoimeni, jud. Cluj, a primit miercuri, 06 iulie 2016, daruri din partea Protoieriei Cluj I, informează Radio Renaşterea. Astfel, asistentul social al protopopiatului, părintele Florin Ignat, s-a deplasat la familia din Șoimeni şi le-a adus alimente, îmbrăcăminte, un aragaz, iar copii au primit dulciuri, alimente şi cărţi.

Prin activitățile de asistență socială cu caracter filantropic întreprinse de Protopopiatul Cluj I la nivelul anului 2016 se urmărește menținerea și extinderea rețelei de suport pentru persoanele sau familiile aflate în situații de dificultate.

***

La începutul acestui an, părintele Ioan Ciupei, parohul Bisericii Ortodoxe „Sfântul Gheorghe” din Șoimeni a adus în atenția biroului de asistență socială al Protopopiatului Cluj I, cazul unei familii defavorizată cu șase copii cu vârste cuprinse între 1 an și 12 ani, din parohia Șoimeni. În urma evaluării rezultatelor din ancheta socială, familia a fost sprijinită material și financiar în repetate rânduri.

2

 

 

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente