Activitate de prevenire și combatere a consumului și traficului de droguri la Găeşti

 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, joi, 19 mai 2016, la Liceul Tehnologic „Dr. C. Angelescu” din oraşul Găești, a avut loc o activitate de prevenire și combatere a consumului și traficului de droguri. O persoană privată de libertate de la Penitenciarul Găești a vorbit celor 80 de elevi participanți despre pericolul consumului de droguri.

„La activitate, au participat Cristian Borcănescu, comisar de penitenciar, Victor Bucuroiu, agent principal de poliție, Augustina Chivu agent principal de poliție, Raluca Florescu, agent principal de poliție, și studenta Emilia Ioana Tudor,  voluntar al organizaţiei <<Salvați copiii România>>”, subliniază reprezentanţii Biroului de Presă al Eparhiei.

Invitații au vorbit despre pericolul consumului de droguri, predispoziția pentru acte de violență a consumatorilor dar și despre rolul important al Bisericii în sprijinirea celor ce doresc să scape de acest flagel.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Ministerul Tineretului și Ministerul Educației promovează sportul în rândul elevilor. Ce competiţii organizează Biserica

Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Educației Naționale au aprobat un protocol de colaborare privind elaborarea, organizarea, coordonarea și monitorizarea „Programului național” pentru încurajarea participării preșcolarilor, elevilor și studenților la activități cu caracter sportiv.  Scopul…