Acțiuni filantropice pentru credincioși din Arhiepiscopia Târgoviștei. Proiectele au fost implementate în perioada Sărbătorilor Nașterii Domnului și a Anului Nou

Cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului și Anului Nou, în Eparhia Târgoviștei, prin contribuția Centrului Eparhial și a parohiilor, s-au desfășurat numeroase proiecte social-filantropice, în valoare de 256.000 lei.

Astfel, au fost oferite materiale igienico-sanitare, articole de menaj, alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite tuturor centrelor sociale din județul Dâmbovița. De asemenea, au fost ajutați numeroși credincioși cu nevoi medicale grave sau urgente, ori cu probleme materiale deosebite și au fost sprijinite proiecte social-filantropice, educaționale și misionar-culturale, în diferite localități ale județului, prin intermediul parohiilor.

Daruri au fost oferite și bolnavilor internați în spitalele din Eparhie, cu acest prilej susținându-se, în cele mai multe cazuri, și câte un concert de colinde, notează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

În plus, la majoritatea parohiilor au fost acordate ajutoare materiale credincioșilor defavorizați sau aflați în diferite situații de viață.

Foto Credit: Arhiepiscopia Târgoviștei

Comentarii Facebook


Știri recente